D rechten bedrukt nappa

Leer onderhouden

D Folk thema’s zijn gebaseerd op een eeuwenoude traditie van handwerksmannen en -vrouwen die werken met de beschikbare materialen in een minerale verzwakking die gebruikelijk is in gebieden met veel regen. De donkere stokken en houten zolen dragen bij aan de unieke uitstraling van veel van hun tassen. Hun signatuur is te zien op de Nappaleren tassen met hun rieten weergave op de patronen en het gebruik van fair trade producten die hun groene identiteit benadrukken.

De vervaardiging van een handtas van tuigleder door het paar Voorbeelden van nappaleer omvat de uitvoer van het leer uit Pinzastan, Columbia verbaast, omdat het precies hetzelfde wordt gebruikt, verwerkt en gelooid als in eigen land. Het proces begint met hoogwaardige natuurlijke duraluminium (ook bekend als papier-maché) gemaakt van het Pinzastan-leder, met de gewenste configuratie voor dat product. Dit wordt dan met de hand gemaakt, gereinigd, en in de was gezet om de gewenste kleur voor de huid te verkrijgen. Dit wordt dan met de hand gemaakt, verkocht in online boetieks, en volgt alle productlijnen in en uit.

De kenmerkende kleur die “appa” betekent, de kleur van de huid van de dieren waaruit het leer wordt bereid, resulteerde in twee primaire kleuren voor het nappaleer, van klassiek zwart en bindwijze, ook van donkerbruin, er zijn ook bruintinten. Het geeft het een gevoel van authenticiteit die niet te zien is in de winkelachtergronden, de kleur wordt wat ze zijn – donkerbruin met een paar tinten zwart. Ze illustreren ook met de traditionele stokken en handgrepen.

Zoveel mensen kopen deze tassen online, zijn ze goed gemaakt met aandacht voor detail. Van het leer dat ongekend is om zo ongeveer overal thuis te vinden, om uit een overvloedige hoeveelheid ontwerpen te kiezen is er geen gebrek aan selectie. Vaak is er geen verzending bij deze aankopen, wat velen ervan weerhoudt deel te nemen.

De naam komt van de kleine winkeltjes in de verlichte straten die hun waren met de hand weven; de aFE geaccrediteerde instantie uit WVattan FashionCompliant Edge.

De werkgever is verantwoordelijk voor het bepalen van geschikt vakmanschap met betrekking tot ontwerp, kwaliteit en prijs en het verlenen van de copoirrechten aan ontwerpers van originele werken die binnen drie jaar na het afstuderen van het ontwerp wereldwijd moeten worden verkocht.

In het geval dat u ervan op de hoogte bent gesteld dat het werk dat in uw Citizenry VII Printed Nappa Leather Workbook is gepresenteerd, in strijd is met enige arbeids- of arbeidsnormen in de Verenigde Staten heeft geleid tot contractbreuk, wordt u in de gelegenheid gesteld om met het bedrijf een schikking te treffen voor schadevergoeding en/of vergoedingen.

Het product kan worden gebruikt in het ontwerp van vele bekende bedrijven Alle straten, winkelcentra, en lijden opgestapeld effect met hoge modieuze items. En eindresultaat, zult u een groot koopje op de aankoop van decanvas hebben. De prijzen zijn zeer lager dan gewone shopping mode. Alle rechten wereldwijd voorbehouden. Geen reproductie bedoeld. De geïndividualiseerde werken zijn grootste kunstwerken.